Dit is een getalenteerde uitdrukking van de persoonlijkheid van de Provençaalse wijnen, zodanig dat het een referentiepunt is geworden. Estandon, gevestigd in Brignoles, werd opgericht in de naoorlogse periode en staat vandaag synoniem voor de Provence, kwaliteit, vertrouwen en gunstige prijzen. Achter dit alles staat er een team van mannen en vrouwen, werknemers en wijnboeren, en hoogtechnologische apparatuur.
Jean-Marc Brocard plantte zijn eerste wijnstokken in 1973. Vandaag is het bedrijf in handen van zijn zoon Julien en heeft het 144 hectare wijngaarden in het terroir van Chablis. Precisie, kracht en frisheid zijn de kenmerken van deze Chablis.
Tavel ligt tegenover Châteauneuf-du-Pape, op de andere oever van de Rhône. Tavel is een appellatie met een unieke kleur, vandaar de naam "Singulier". "Pluriels" verwijst dan weer naar de veelheid aan wijn-spijscombinaties die mogelijk zijn met deze befaamde en prestigieuze roséwijn.
Prachtige verpakking in harmonie met de inhoud.
Deze biologische Grandmontain is de belichaming van Sauvignon Blanc in zijn puurste vorm. In de 12e eeuw schonk de graaf van Sancerre het grondgebied aan de kloosterorde van Grandmont en gezien de uitzonderlijke kwaliteit van de bodem plantten de monniken er wijnstokken. De monniken verdwenen, maar de wijnstokken produceren vandaag de dag nog steeds een uitzonderlijke Sancerre. Met zo'n rijk verleden kunnen we alleen maar een vrijgevig heden verwachten.