Zoek de passende wijn bij jouw gerecht!

Kalfsvlees Kalfslapje "alla milanese"

Kalfslapje "alla milanese"
Stijl van wijn in het algemeen: Kalfsschnitzel op Milanese wijze: Voor dit gerecht is het passend om een elegante en relatief lichte Italiaanse rode wijn te serveren, gemaakt van de nebbiolo-druif, bardolino uit Piëmont of sangiovese uit Toscane.

Bij "Kalfslapje "alla milanese"" passen deze wijnen:

"Serralunga d'Alba", Barolo, DOCG, Fontanafredda

"Serralunga d'Alba", Barolo, DOCG, Fontanafredda

Deze Barolo, gemaakt van nebbiolo druiven, heeft een duidelijke identiteit dankzij de kracht van het Serralunga terroir en de elegantie van de Fontanafredda stijl.

Prijs vanaf €45,40
Governo, IGT Sangiovese di Toscana, Tenuta San Leonino

Governo, IGT Sangiovese di Toscana, Tenuta San Leonino

"Governare" betekent het toevoegen van overrijpe druiven aan het einde van de vinificatie, een eeuwenoude techniek die de wijn rond maakt zonder zijn elegantie aan te tasten en waardoor hij tevens aangenaam is om jong te drinken.

Prijs vanaf €14,35
Vino Nobile di Montepulciano "Santa Caterina" DOCG, Tenuta Trerose

Vino Nobile di Montepulciano "Santa Caterina" DOCG, Tenuta Trerose

Santa Caterina is de naam van de heuvel op het domein Tenuta Trerose beplant met enkel wijnstokken van de sangiovese-druif, waarvan deze wijn wordt gemaakt.

Prijs vanaf €20,35
Boira' Bio, Sangiovese Maturato in Barrique, Marche IGT, Cantine Volpi

Boira' Bio, Sangiovese Maturato in Barrique, Marche IGT, Cantine Volpi

Een rode wijn gemaakt van de beroemde sangiovese druif die aangeplant staat in de regio Marche aan de Adriatische kust. Boirà betekent grot in het Italiaans, omdat de regio vol zit met prachtige grotten.

Prijs vanaf €11,35