We zijn in Cadaujac, in de appellation Pessac-Léognan, dat dankzij zijn unieke terroir deel uitmaakt van de prestigieuze Graves-regio. Alleen in de gemeenten van de appellation Pessac-Léognan worden de Crus Classés des Graves gemaakt. Château Lamothe Bouscaut, vaak verward met de tweede wijn van Château Bouscaut, is in feite een onafhankelijk domein. Dit domein van 9 hectare werd in 1999 aangekocht door Laurent en Sophie Cogombles-Lurton, die ook Château Bouscaut bezitten. Slechts 1 hectare van het land is gewijd aan de productie van witte wijn, goed voor ongeveer 5.300 flessen per jaar.
Onze Côtes-du-Rhône Artésis rijpt in onze kelders in Châteauneuf-du-Pape, waar onze geboorde putten zorgen voor de natuurlijke vochtigheid si samenhorig met de met wijn gevulde vaten.
L'Héritage onthult hier de geschiedenis van het jaar 1650 met het hoogtepunt van de maritieme handel van de haven van Narbonne. Deze haven werd gecreëerd door de Grieken. De haven van Narbonne werd toen beschermd door het eiland La Clape. Nu is dit massief verbonden met het vasteland en staat het vooral bekend om zijn wijn. Dit rotsachtige land vol met wijnstokken, opgezweept door de wind onder een stralende zon produceert heerlijke wijnen van de appellation "La Clape".
Puur natuur, het komt uit de Gualtallary vallei in de buurt van Chili op dor land op een hoogte van 1200 meter in het midden van een geïsoleerd en pittoresk landschap. De druiven worden met de hand geplukt en zijn biologisch gecertificeerd.
Een assemblage van sauvignon, semillon en muscadelle. De gisting en lagering gebeuren in franse eiken vaten. De wijn bezit aroma's die aan edele pessac-leognan doen denken maar wel iets lichter van smaak en lichter verteerbaar.