Een saint-bris die gemaakt wordt van de sauvignon druif, vormt de uitzondering in Bourgogne.
De Pruniers zijn al 5 generaties lang wijnbouwers in Auxey-Duresses, een klein juweeltje ingeklemd tussen Meursault, Saint Romain, Saint Aubin en Monthelie. De wijnstokken voor deze witte wijn zijn verdeeld over 3 terroirs: le Village, les Closeaux en les Hautés. De laatste twee grenzen aan Meursault. Nu is het de beurt aan dochter Estelle om geleidelijk de fakkel over te nemen en ervoor te zorgen dat traditie, kwaliteit en respect voor het land behouden blijven.
Alles wordt verbouwd en gebotteld op het familielandgoed in Milawa, Victoria. Hier begon in 1889 de lange geschiedenis van de uitmuntende familiewijnproductie van de Brown Brothers.
Turranio is een succesverhaal, zoals blijkt uit de vele referenties in de gastronomie in Noord-Italië. Verschillende Sauvignon wijnstokken, allemaal afkomstig van de vruchtbare vlakten van Friuli in Noordoost-Italië, worden afzonderlijk gevinifieerd. De vroege oogsten brengen frisheid en aroma's, terwijl de latere percelen zorgen voor structuur en body voor een perfecte balans.
Dit boeket is een ode aan het fruit van de sauvignon en de bloemen van de wijngaarden. Het komt uit de Loirevallei en blijft een open uitnodiging voor de genoegens van deze wonderlijke streek.