Een lekkernij van de gebroeders Jamet, die vriendelijk, toegankelijk, vrolijk en karaktervol zijn, net als hun wijnen. De Cabernet-Franc druiven, geteeld op goed gedraineerde zand- en kiezelbodems, geven het beste van zichzelf wanneer ze zorgvuldig worden geoogst en twee weken worden gemacereerd voordat ze overheveld worden.
Domein van 17 ha in biodynamische teelt: alles gebeurt hier in functie van de maanstanden met diep respect voor de natuur. Deze cabernet franc geplant op zand- en grindbodems is even natuurlijk als lekker.
Een subtiele assemblage van verschillende percelen van chardonnay gecreëerd door één van de oudste wijnhuizen van Australië gerenommeerd voor hun innoverende werkwijze.
Hij wordt gemaakt van fruit dat op het domein groeit en fruit dat in de Uco vallei wordt gekocht. De wijnen worden gevinifieerd met een Franse gevoeligheid, maar zonder hout, waardoor het fruit goed tot zijn recht komt. Echt aangenaam om te proeven.
Côte du Py is de bekendste plaats van Morgon. Het dankt zijn naam aan een oude vulkaan (puy). Het graniet van de vulkaan en de prachtige locatie op de helling maken van deze Gamay een unieke en uitzonderlijke cru.