Zelfs de wijnmakers van Brown Brothers hebben hun favorieten. Deze wijngaard van Shiraz in Heathcote is een hartendiefje door de vrij unieke smaak. Krachtig en gul, rijk aan aroma’s van zwart fruit, goed kruidig en de fijne tannines zorgen voor een zachte finish. Een waar genoegen.
Côte du Py is de bekendste plaats van Morgon. Het dankt zijn naam aan een oude vulkaan (puy). Het graniet van de vulkaan en de prachtige locatie op de helling maken van deze Gamay een unieke en uitzonderlijke cru.
Een 100% cabernet sauvignon, waarvan de oogst volledig manueel gebeurt. Hij werd gedurende 1 jaar gefermenteerd en gelagerd op Franse eiken vaten. Eerlijk gezegd, dit is een wijn vol finesse die het verdient om ontdekt te worden.
Alliantie van een opmerkelijk terroir en een toegewijde wijnboer. Het is François Ouzoulias die erin slaagde om het 5,5 hectare grote wijngoed om te schakelen naar biologische productie met als resultaat een uitzonderlijke Grand Cru met veel souplesse waarvan u zeker zal genieten.