Gelijke delen tempranillo en grenache voor deze rode die 12 maanden in vaten van Amerikaans en Frans hout verbleef.
Deze inheemse druivensoort wordt geteeld in het warmste gedeelte van de Aconcagua Vallei, ten noordwesten van Santiago.
De druiven die gevinifieerd worden in La Chevalière komen uit de Orb-vallei, waar het microklimaat ervoor zorgt dat de druiven volledig kunnen rijpen zonder hun frisheid te verliezen. De rode wijnen zijn altijd soepel en dicht. Tijdens de vinificatie wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de wijn resoluut zacht en fruitig is.
Hij ontleent zijn naam aan een van de eerste volkeren van de Kaap, een zeer nuchter en avontuurlijk volk dat, net als de wijn, een echt rasgebonden karakter en een rijke, etnische charme heeft. Deze wijn is een eerbetoon aan het OBiKWA-volk, voor wie de struisvogel een vitale kracht en een trouwe metgezel is. Deze wijn wordt geproduceerd in de kelders van Adam Tas in Stellenbosch.