De wijngaarden staan aangeplant op zonnige, zuidhellingen bij Maraussan aan de rand van Béziers. Het terroir van witte grond is ideaal voor de teelt van syrah.
Susumaniello komt van «somarello» (ezels) want de druiven worden «geladen zoals». Deze druif is minder bekend dan primitivo of negroamaro maar is het speerpunt van de oenologische heropleving van Puglia.
Les Caprices d'Antoine is een eerbetoon aan het gepassioneerde, onverzettelijke karakter van Antoine Ogier, die nog steeds zijn stempel drukt op de filosofie van het huis. Deze krachtige wijn vol persoonlijkheid is de vrucht van de rijke terroirs van de Rhônevallei en het harde werk van de wijnmakers. Hij komt van een selectie percelen in St Marcel d'Ardèche, de heuvels van Avignon en Roquemaure.
De druiven komen uit de wijngebieden Paarl en Worcester in de Westkaap. De druiven worden in maart met de hand geplukt. Na de vinificatie rijpt de wijn op Amerikaans eik. Obikwa dankt zijn naam aan een oud Zuid-Afrikaans volk.