Het is het sterke trekpaard Baronne dat de mooiste wijnstokken van een van de grootste biologische wijndomeinen van Bourgogne bewerkt. De handmatige oogst, de zorgvuldig uitgevoerde klassieke vinificatie en de vatrijping van 12 maanden, geeft de wijn zijn complexiteit en weelderigheid.
Domaine Mia, sinds lange tijd biologisch, streeft naar biodynamiek. Het onderscheidt zich door de gezondheid van zijn wijnstokken en door het werk dat met paard en hand wordt gedaan. Les Caudroyes (hazelnootbomen in het Bourgondisch) is de naam van hun perceel met een noordelijke ligging, beschermd tegen overmatig zon. Een goede bodem en een wijngaard in harmonie met de natuur komen de druiven ten goede. De zorg die tijdens het hele vinificatieproces wordt besteed, beperkt het gebruik van sulfieten, waardoor de expressie van deze bourgogne op zijn best tot uiting komt. De wijn rijpt 13 maanden in eiken vaten, waarvan 20% nieuw.
Dit landgoed (vroeger bekend als La Marche) beslaat 18 hectare en produceert uitzonderlijke biologische en biodynamische wijnen. Het gebruik van natuurlijke compost, ploegen met paarden en geen gebruik van insecticiden of pesticiden zijn slechts enkele manieren waarop de ondergrondse natuur wordt geactiveerd en de wijnstokken profiteren ervan. De handmatige pluk en de beperkte behandeling tijdens de vinificatie en rijping maken het verschil.